perjantai 12. lokakuuta 2012

Miten saan blogistani esittelypostauksen?

"Eläinblogit"-blogin ideana on tuoda eläinbloggaajat yhteen ja tuoda heidän blogeilleen näkyvyyttä. Kaikki blogit, jotka käsittelevät eläimiä ovat tervetulleita mukaan!
Linkitä oma blogi kommenttiboksiin ja liity lukijaksi, jonka jälkeen toivo, että teemme blogistasi erillisen esittelypostauksen.
Kaikesta huolimatta jokainen linkitetty blogi lisätään "Kaikki eläinblogit"-osioon niin, että jokainen saa blogilleen osakseen näkyvyyttä.

Kommentoidessani kerro hieman blogistasi ja siitä, mihin kategoriaan haluat blogisi kuuluvan. Vain ohjeiden mukaisesti linkitetyt blogit lisätään listaan.

Esimerkki:
Blogin osoite tähän
Parin sanan esittely blogin ideasta ja teemasta
Kategoria, mihin haluat blogisi kuuluvan, jotta se helpottaisi blogin kirjoittajia luokittelemaan blogisi oikein.

http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/
"Sadetakin Suojassa"- kertoo yläasteikäisen tytön arjesta kahden sheltie marsun kanssa. Marsujen kanssa tapahtuu monia kommelluksia, sekä kotona että näyttelyissä. Ikävä kyllä tähänkin harrastukseen kuuluu ne alamäet joista ajanmyötä noustaan.
Marsu/jyrsijäblogi

69 kommenttia:

  1. http://rabbits-smiles.blogspot.fi/
    Blogissa kerron kuvin ja sanoin pienimuotoisesta kasvatustoiminnasta, kanieni elämästä, este- ja näyttelyharrastuksestamme.
    Kaniblogi

    VastaaPoista
  2. hurttateam.blogspot.com
    Blogi kertoo sekarotuisen koira kaksikon elämästä, treeneistä ja miiteistä, sekä omistajan mietteistä. Myös kuvia, ohjeita ja vinkkejä sisällään pitävä blogi.
    Koirat

    VastaaPoista
  3. http://tipsukaksikko.blogspot.fi/
    Blogi kertoo kahden Tiibetinspanieli pojan arjesta, menossa mukana myös kani ja kissa! (: Blogissa myös aika paljon kuvia.

    VastaaPoista
  4. Moikka!
    Kommenttisi on puutteellinen. Unohdit ilmoittaa blogisi kategorian. Täällä kaikilla on samat säännöt, joten en lisää blogiasi listaan sen ollessa tiedoiltaan puutteellinen.
    Voit tietenkin aina ilmoittaa myöhemmin blogisi kategorian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, unohdin kategorian ihan kokonaan! Eli kategoria on Koirat.

      Poista
  5. http://tassujenkertomaa.blogspot.com
    Blogi kertoo kahden koiran arjesta, treeneistä ja näyttelyistä. Omistaja pitää myös valokuvaamisesta, joten kuvia löytyy!
    Koirat

    VastaaPoista
  6. http://koiravillitys.blogspot.fi/
    "Koiravillityksellä eteentpäin" kertoo koiraihmisen ja hänen koiransa (kohta kahden) harrastuksista ja sisältää myös muuta mielenkiintoista.
    Koirat

    VastaaPoista
  7. http://commarocky.blogspot.fi/
    Blogissa kirjoittelen dalmatiankoirani Rockyn elämän kommelluksista, ylä- ja alamäistä jokaisesta epäonnistumisesta ja päivistä, jotka tuottavat ylpeyttä omistajilleen. Tarkoituksena on jakaa lukijoiden kanssa koirani vähemmän toivotut ominaisuudet ja saada niitä koulittua parempaan suuntaan. Kirjoituksissa on useimmiten reilusti kuvia ja päivittelen sitä niin usein kuin vain suinkin kerkeän (viikossa ainakin kerran ja kun on aikaa niin enemmänkin). Blogissa on siis kattavasti kirjoitusta koirani arjesta eli kaikesta mahdollisesta.
    Kuuluu kategoriaan Koirat- ja treeniblogi.

    VastaaPoista
  8. http://nettastage.blogspot.fi/
    Blogin päätähtenä on Netta-sheltti, sivurooleissa ovat seropi Vilkku ja pinacollie Miru. Blogissa on Netan elämää ja kuulumisia tavallisista kuulumisista harrastuskuulumisiin. Kuvioissa ovat silloin tällöin myös koiralle tehdyt käsityöt.
    Kategoria: koirablogit

    VastaaPoista
  9. http://vinskin.blogspot.com
    V I N S K I- blogi kertoo länsilaika Vinskin elämästä niin himassa kuin metsällä jahtailemassa hirviä ;)
    Kategoria: koirablogit

    VastaaPoista
  10. http://treeniduo.blogspot.fi
    Blogi kertoo afgaaninvinttikoira Pojun ja saksanpaimenkora Kiaran sekä heidän nuoren omistajansa elämästä, niin korona kuin treeneissäkin. :) Harrastuksia löytyy joka lähtöön, eikä kommelluksilta vältytä!
    Kategoria: Koirablogit/treeniblogit

    VastaaPoista
  11. http://polarbearcassu.blogspot.fi
    Blogi kertoo 3 vuotiaan Coton De Tulearin ylä-ja alamäistä.
    Kategoria: Koirablogi

    VastaaPoista
  12. http://boxingdogs.blogspot.fi
    Päärooleissa toimii bokserinarttu Coma, urostanskandoggi Caapo sekä heidän omistajansa, blogi kertoo niin ylä- kuin alamäistä. Sivurooleista saatat bongata suomenajokoiranarttu Nanan sekä risteytyskaniuros Ruutin.
    Kategoria: koirablogi (treeniblogi)

    VastaaPoista
  13. http://herttakoiruus.blogspot.fi/
    Blogissa seikkailee kääpiövillakoirat Hertta (3v.) ja Kerttu (1v.). Blogi kertoo mm.harrastuksistamme sekä arjen iloista ja suruista. Monipuolisesti erilaisia kuvia ja kirjoituksia :)

    Kategoria: Koirablogi(treeniblogi)

    VastaaPoista
  14. http://rusakot.blogspot.com
    Blogi kertoo kuvin ja tekstein seitsemän jäniseläimen värikkään arjen iloista ja suruista. Sekaan mahtuu myös yleistä pohdintaa ja tietoa kaneista sekä elämisestä niiden kanssa.
    Kaniblogi

    VastaaPoista
  15. http://tayttavauhtia.blogspot.fi/
    Kerron blogissani 10-vuotiaan beagle uroksen elämästä harrastuksineen. (: Välillä voi kuvioissa myös käväistä siskoni koira Kerttu!
    Kategoria: koirablogit

    VastaaPoista
  16. Blogi kertoo yhden nuoren hulivili russin arjesta ja muutenkin harrastuksestani.
    Kategoria// hevosblogit
    http://ponipojat1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  17. http://dragonkora.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 9 vuotiaan Dobermanni uroksen elämästä ja harrastelusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kommenttisi on puutteellinen. Unohdit ilmoittaa blogisi kategorian. Täällä kaikilla on samat säännöt, joten en lisää blogiasi listaan sen ollessa tiedoiltaan puutteellinen.
      Voit tietenkin aina ilmoittaa myöhemmin blogisi kategorian.

      Poista
  18. http://tassunjalkiasydanmessa.blogspot.fi/
    Tassunjälkiä sydämessä kertoo 5v westie neidin elämästä ja harrastuksista joihin kuuluvat Toko, agility, mätsärit, temppuilut jne. Monipuolisesti postauksia treeneistä kuin mukavista lenkeistä koira ystävien parissa...
    Kategoria// Koira blogit

    VastaaPoista
  19. http://tiimiaasi.blogspot.fi/
    Kahden aktiivisen puudelitytön harrastuksista ja elämänmenosta kertova blogi, jossa erityisesti agility on suuressa osassa. Paljon videomateriaalia ja raportteja treeneistä.
    koirablogi, treeniblogi

    VastaaPoista
  20. http://hanjahanenkoiransa.blogspot.fi/ Blogissa kerrotaan brasilianterrieri Brunon arkea. Ylämäet ja alamäet yhdessä omistajansa kanssa. Lyhyesti sanottuna: Elämää maailman parhaan koiran kanssa.
    Kategoria: Koirablogi

    VastaaPoista
  21. http://tiiajahevoset.blogspot.fi/

    Blogi kertoo ihan perus heppaelämästä. Kirjoittaja vuokraa kaksikymppistä suomenhevospappaa. Kertoo myös heppaelämän ylä- ja alamäistä.
    Kategoria: Hevosblogi

    VastaaPoista
  22. http://empsukanblogi.blogspot.com
    I´m the Boss-blogissani kirjoittelen springerini Pomon elämästä, toki myös kuvien kera. :)
    Kategoria: Koirablogi

    VastaaPoista
  23. http://lifewithfemma.blogspot.fi/

    Blogissa kerrotaan puolivuotisen kääpiövillakoira Femman elämästä. Pääosin blogi kertoo arjen ihanuudesta energisen koiran kanssa sekä yhteisistä harrastuksista.
    Mukaan mahtuu paljon kuvia, videoita sekä omistajan mietteitä.
    Kategoria: Koirablogi

    VastaaPoista
  24. http://vauhtipapanat.blogspot.fi/

    Blogin päätähtinä toimii neljä hyvin erilaista kanineitoa. Blogissa seuraillaan lauman arkea sekä harrastuksia kuvien ja videoiden kera. Mukaan mahtuu niin esteilyä, temppuja, koulutusta ja sylikanina oleskelua.
    Kategoria: Kaniblogi

    VastaaPoista
  25. http://piikkiporsas.blogspot.fi/
    "Kermaporsaat" on hulvattoman marsutrion arjesta kertova blogi, johon mahtuu mukaan myös aimo annos kuvia (ja papanoita). Harrastuksiimme kuuluu myös marsunäyttelyt.
    Marsublogi

    VastaaPoista
  26. http://stepbystep-anni.blogspot.com/

    Step by Step kertoo 13 vuotiaan tyttösen hevoselämästä, johon kuuluu kotitilan omat hevoset (<-ei niin useasti)ja ratsastuskoulun ponit, joilla tyttönen ratsastelee.

    Kategoria: Hevosblogi

    VastaaPoista
  27. http://kiirajakiharat.blogspot.fi/

    Tarina kertoo belgianpaimenkoira Kiirasta sekä sen kiharakarvaisista sekarotuisista kavereista Prinssistä ja Sambasta. Mukana roikkuu myös kääpiökanit ja munkkiaratti.

    Kategoria: koirablogi

    VastaaPoista
  28. http://koiramaalla.blogspot.fi/
    Blogi kertoo pääasiassa lapinkoiran elämästä maalla, mutta tekstissä vilahtelee myös bordercollie ja lehmät ja joskus harvoin hevoset. Kirjoittelija on yläaste ikäinen tyttö.
    Blogi on vielä hieman tylsä, mutta tulevaisuudessa paranee! (:

    Kategoria: Koirablogi

    VastaaPoista
  29. http://spanjelin-elamaa.blogspot.fi/

    Elämää pienen koiranpennun ja vähän vanhemmas cockerspanielin kanssa. Tulee miete-postauksia, erikoispostauksia ja ihan normaalia asiaa meidän arjesta

    Kategoria: Koirablogi

    VastaaPoista
  30. http://siisinkarvakorvat.blogspot.fi/

    Blogi kertoo nuoren kaninomistajan elämästä, kaneihin, hamsteriin ja kotiloihin painottuen ja välillä myös itse omistajan kuulumisia. Estehyppyä harrastetaan aktiivisesti ja silloin tällöin näyttelyitäkin.

    Kategoria: Kaniblogi

    VastaaPoista
  31. http://suippokuono.blogspot.fi/

    Blogimme kertoo pienestä pitkäkarvaisen collien alusta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Blogia kirjoittaa 13 vuotias tyttö Savonlinnan suunnilta. Pyrin kirjoittamaan blogia usein ja kuviakin yritän laitella joka postaukseen. Lukijat ovat tervetulleita.

    KATEGORIA: Koirablogi

    VastaaPoista
  32. http://herewego-nicke.blogspot.fi/

    kertoo mun sekä melko uuden puolylläpitohevoseni elämästä, aina ei ole todellakaan ruusuilla tanssimista ja se on tullut huomattua, mutta hitaasti ja varmasti mennään eteenpäin ja saadaan luottamusta :) jos haluat seurata meidän edistymistä heti alusta alkaen, niin tervetuloa lukijaksi!

    Kategoria: Hevosblogi

    VastaaPoista
  33. http://nellie-dellie.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 6-vuotiaan sekarotuisen kaupunkilaiskoiran vauhdikkaasta elämästä mihin kuuluu harrastuksia,joskus onnistumisia ja välillä epäonnistumisiakin :)

    Kategoria: koirablogi

    VastaaPoista
  34. http://yadellen.blogspot.com

    As Mad as My Rabbits kertoo kanikaksikon (ja eläinperhe sisältää pian myös kaksi rottaneitiä!) ja omistajan elämästä ja eläinharrastuksesta. Valokuvausharrastajana blogi keskittyy pääasiassa kuviin, mutta ettei sisältö käy liian tylsäksi yritän aina välillä kirjoittaa pidempiäkin postauksia :)

    VastaaPoista
  35. Ja kategoria unohtui: Kani-/Rottablogi

    VastaaPoista
  36. http://www.kuldaponi.blogspot.fi/

    Kulda's Life kertoo 12-vuotiaan tytön arjesta 10-vuotiaan risteytysponitamman kanssa. Kerron blogiin niin ylä kuin alamäistäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kommenttisi on puutteellinen. Unohdit ilmoittaa blogisi kategorian. Täällä kaikilla on samat säännöt, joten en lisää blogiasi listaan sen ollessa tiedoiltaan puutteellinen.
      Voit tietenkin aina ilmoittaa myöhemmin blogisi kategorian.

      Poista
    2. Oho, hevosblogi on siis tämä.

      Poista
  37. http://lannennopein.blogspot.fi/

    Lännen Nopein kertoo sekä lännenratsastajan että valokuvaajan näkökulmasta tallilla touhuilusta, erilaisista tapahtumista ym. Blogissa temmeltää myös tämänkesäinen kissanpentu, jonka seikkailuista ja naksutinkoulutuksesta tulee juttua sekä kuvia.

    Jos mahdollista, tän vois laittaa sekä hevos- että kissablogikategoriaan. :)

    VastaaPoista
  38. http://rudolfthesuperdog.blogspot.fi/

    Blogi kertoo nuoren shelttipojan elämästä kaikilta osin. Tiuhaan tahtiin päivitetty blogi kertoo arjen kommelluksista ja harrastamisen iloista. Agility ja rally-toko kuuluvat intohimoihin, samoin valokuvaus. Kuvia ja videoita täynnä oleva positiivinen blogi opiskelijan ja sheltin arjesta.

    Koira ja valokuvaus blogi

    VastaaPoista
  39. http://www.roborovskit.blogspot.com

    Karvakorvat-blogi kertoo kahden syyrialaisen hamsupojan ja yhden talvikkopojan elämästä kuvin ja tekstein.

    Hamsteriblogi

    VastaaPoista
  40. http://taikuuksia.blogspot.fi

    Blogi kertoo 7 vuotiaan cavalierneidon ja 2 vuotiaan mittelspitzkakaran elämästä, niin iloista kuin suruistakin - ja olenpa siellä jakanut myös mielipiteitäni koiraharrastuksesta ja ripauksen omaa elämääni toistaiseksi tuoreimman tekstin muodossa.

    Koirablogit

    VastaaPoista
  41. www.anturajalat.blogspot.com

    12-vuotias koiraihminen postailee kolmen erirotuisen koiran elämästä ja harrastuksista. Myös muita eläimiä esim. jyrsijöitä saattaa pari kertaa blogissa esiintyä.

    Kategoria: Koirablogit

    VastaaPoista
  42. http://harjuntuulet.blogspot.fi/

    Blogi kertoo monipuolisesta eläinharrastuksesta marsuista hevosiin saakka. Hauskoista ja erikoisista ratsastus kokemuksista, metsästykoirien arjesta/niiden kanssa monipuolisesta treenailusta esim. näyttelyiden, tokoilun ja tulevaisuudessa ehkä kasvatuksen parissa. Uusi blogi, joka tarvitsisi kipeästi lukijoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kommenttisi on puutteellinen. Unohdit ilmoittaa blogisi kategorian. Täällä kaikilla on samat säännöt, joten en lisää blogiasi listaan sen ollessa tiedoiltaan puutteellinen.
      Voit tietenkin aina ilmoittaa myöhemmin blogisi kategorian.

      Poista
    2. Selvä, eli siis kategoria on koirablogi/marsublogi

      Poista
  43. http://onelifeonepossibility.blogspot.fi/

    Pääsääntöisesti pääosassa pyörii mudinarttu Mustantassun Penelope "DiDi, mutta mukana pyörähtelee myös auspauuros Riva ja shelttiuros Jatsi. Blogissa kirjoitellaan sekö ylä, - ja alamäistä, koiramaailman uutisista ja joskus hieman turhimmistakin asioista. Mukaan pomppii myös erikoispostauksia esimerkiksi agilitykisoista.

    Koirat/Koirablogit

    VastaaPoista
  44. http://janistenviemaa.blogspot.fi/
    Blogi kertoo elämästä kymmenpäisen jänislauman kanssa, pienimuotoisesta kanien kasvatuksesta ja niiden tuomista iloista sekä suruista. Vierailevina tähtinä esiintyy sillointällöin mm. hevosia ja koiria.
    Kaniblogi

    VastaaPoista
  45. http://pienipiski.blogspot.fi/

    Pieni piski, on kertomus arjen vuoristoradasta koiran kanssa. Päätähtenä höpsö ja omapäinen tipsu neiti Bella, taka-alalla myös koiramaailman muut mietteet, ja hamsterit Mimosa ja Tico.

    Kuulumme kategoriaan: koirablogit

    VastaaPoista
  46. http://pupujenkauhu.blogspot.com

    4-vuotiaan suomenajokoira uroksen elämää, johon kuuluu niin metsällä käynti, rally-toko, lenkkeily kuin valokuvamalleilukin. Kirjoittajana haluaisin kovasti muuttaa ihmisten stereotypiakuvaa tarhassa kököttävästä, ei-mihinkään -kykenevästä metsäkoirasta.

    VastaaPoista
  47. Niin ja kategoriana tietenkin koirablogit!

    VastaaPoista
  48. http://koiranhaukuntaa.blogspot.fi

    "Kahden ihan tavallisen koiran elämää kuvin ja sanoin sekä ihan tavallisen omistajan mietteitä koirien kanssa elämisestä ja kaikesta niihin liittyvästä."

    Koirat/koirablogit

    VastaaPoista
  49. http://milanelamaa.blogspot.fi

    Blogi kertoo kääpiösnautseri Milan elämästä, harrastuksista ja arjesta.

    koirablogit

    VastaaPoista
  50. http://neajadana.blogspot.fi/

    " Blogi kertoo minusta ja shetlanninlammaskoira Danasta"

    Koirat/koirablogit

    VastaaPoista
  51. http://lobsteri.blogspot.fi/

    "Treenailuja ja koiramaisia ajatuksia" blogi kertoo saksanpaimenkoira Lobon elämästä, onnistumisista ja takapakeista. Blogissa kirjoittaja käsittelee myös koiramaailman asioita omalta näkökannaltaan.

    Koirablogit

    VastaaPoista
  52. http://bogicnut.blogspot.com

    "Blogissa kertoilen kahden cockeriuroksen arjesta ja harrastuksista. Vanhemman uroksen kautta kerron veteraanikoiran aktivointivinkkejä ja nuoremman koiran kautta kerron tietä pennusta harrastuskoiraksi"

    Koirablogit

    VastaaPoista
  53. http://www.lasikavios.blogspot.fi/

    Blogi kertoo kahden kisahevosen treeneistä, kisoista ja arjen risuista/ruusuista, sekä uuteen hevoseen tutustumisesta. Kirjoittajana toimii 17-vuotias naisen alku ja meno on estepainotteista, mutta aikomuksena kisata myös koulua sekä kenttää.

    Hevosblogit

    VastaaPoista
  54. http://paljonputputusta.blogspot.fi
    Kahden fretin elämästä kertova pienimuotoinen blogi. Harrastuksiimme kuuluu näyttelyt, miittailu ja kesäisin frettiagility omassa pihassa. Blogissa kerrotaan myös tietoa freteistä ja niiden ruokavaliosta.

    VastaaPoista
  55. http://torekelpi.blogspot.fi/
    Blogi kertoo kelpiepennun elämästä niin arjessa kuin harrastuksissakin. Tulossa myös omia mielipidekirjoituksia koiriin liittyen. Pennun kasvaessa enemmän juttua tokosta, agilitystä ja pk-lajeista.
    Koirablogit.

    VastaaPoista
  56. http://tassuilla-tanssien.blogspot.fi/
    Blogi kertoo neljän huiskahännän elämästä, harrastuksista ja arkielämän kommelluksista, tekstien ja suurien kuvamäärien avulla.
    Blogia päivitetään n. joka viikko, joskus useammin, joskus harvemmin.
    Lisäksi blogista voi lukea omistajan mietteistä ja tapahtumista sillointällöin.

    VastaaPoista
  57. http://tassuilla-tanssien.blogspot.fi/
    Blogi kertoo neljän huiskahännän elämästä, harrastuksista ja arkielämän kommelluksista, tekstien ja suurien kuvamäärien avulla.
    Blogista saattaa löytää myös mietteitä ja tapahtumia omistajan arjesta.

    VastaaPoista
  58. http://teranymphicus.blogspot.fi/
    Blogini kertoo alkavasta neitokakadu kasvatuksesta ja elämästä lintujen kanssa. Kirjottelen omia pohdintoja vakavemmista ja syvällisemmistä jutuista ja taas välillä kevyitä tarinoita lintujen touhuista.

    kategoria: linnut?

    VastaaPoista
  59. http://minajasulo.blogspot.fi
    Blogini kertoo Westie Sulon elämästä ja kommelluksista. Yritän kirjoittaa vähintään kerran viikossa ja tehdä blogista mieluisen luettavan. Mukavia lukuhetkiä!
    Kategoria: Koirablogi

    VastaaPoista
  60. http://minttunella.blogspot.fi/
    paws & hooves- blogini kertoo meidän kolmesta kissasta sekä kahdesta koirasta. Postauksia tulee myös hevosista, jotka ovat tärkeitä minulle.
    Kategoria: kissat, koirat, hevoset

    VastaaPoista
  61. http://poksutin.blogspot.fi
    Westernblogi jossa seuraillaan vuokrikseni kanssa touhuilua. Tulevaisuuden haaveina kehittyminen hyväksi lännenratsastajaksi ja kisaaminen seuratasolla useamminkin.

    VastaaPoista
  62. http://kluppajengi.blogspot.fi/

    Blogi kertoo pääasiassa kahden kääpiölupan elämästä. Elämäämme mahtuu kaiken näköistä, iloa, surua, naurua ja jopa itkua! Kuulumiset tulee yleensä kuvien tai videon muodossa, toki kyllähän sitä tekstiäkin ilmestyy :) Lukuiloa!
    Kategoria: Kaniblogit

    VastaaPoista